Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Wortelsalade met kardemom, gember & citroen
- Ingrediënten:
- citroensap, gemalen kardemom, gemberwortel, munt, olijfolie, rode ui, suiker, witte peper, wortel en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ei, gemberpoeder, knoflook, koriander, kurkuma, laos, limoensap, olie, olijfolie, peper, peterselie, sambal oelek, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Vegan Genial:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Dranken / drinken uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: