Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, asperge, azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, kalfsjus, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, rozemarijn, sinaasappelsap, sjalot, tijm, tomaat, ui, wijnazijn, witte wijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Portfolio:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De worst story:
Recept van Betty's Kitchen: