Recept uit Het groot fondue boek:
Duivelssaus 2
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, droge witte wijn, laurier, sjalot, tijm, tomatenketchup, worcestershiresaus en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus / bouillon / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit De Urban Cook:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: