Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, citroensap, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Cajun koken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van What's that smell:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers: