Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, citroensap, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Cajun koken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner uit De kunst van het koken:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van What's that smell: