Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: