Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, groentebouillon, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, oregano, peterselie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Avondmaal uit Home Made winter:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: