Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, knoflook, kristalsuiker, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, rozemarijn, selderij, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: