Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Strandkrabbetjessoep
- Ingrediënten:
- cognac, knoflook, laurier, peper, prei, selderijknol, slagroom, strandkrabbetjes en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, selderij, sjalot, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, water, waterkers, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: