Recept uit Eten in Italie:
Gesmoord rundvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, ei, fond, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: