Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Biefstuk met spek en pepersaus
- Ingrediënten:
- biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Food en So Much More:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: