Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart
- Ingrediënten:
- jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, knoflook, komijn, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Sweet Food Lovin:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken: