201 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterknoflookknolselderijkruidenkruidnagellaurierbladolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnspecerijensuikertomaatuiwaterwitte wijnzoutzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Visterrine

Ingrediënten:
asperge, ei, eiwit, frisse salade, gelatine, gepocheerde rog, groene kruiden, groene kruidenmayonaise, kappertjes, laurier, peperkorrels, pocheervocht, prei, selderij, tijm, tomatenpuree, visbouillon, water, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

WIldfond

Ingrediënten:
distelolie, droge rode wijn, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, wildbotten, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Chocoladesaus

Ingrediënten:
boter, donkere couverture, gerookte spekblokjes, jeneverbessen, kalfsjus, knoflook, laurier, mosterd, peper, peperkorrels, rode wijn, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, wildfond, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Donkere kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, flestomaten, kalfsbotten, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurier, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Bruine fond

Ingrediënten:
belgische mosterd, bloem, groene selderij, knoflook, laurier, peterselie, rode wijn, runderschenkel, spekzwoerd, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortelen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Veganjus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, laurier, marmite, olijfolie, port, rodewijnazijn, tijm, tomatenpuree, uien, wortel en zwartebessenjam

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Heller Kalbsfond - Heldere kalfsfond

Ingrediënten:
kalfsbotten, knolselderij, laurier, prei, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Vleesbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, laurierblaadjes, pastinaak, runderbouillon, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, wortels en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Dunkler Hühnerfond - Donkere kippensoep

Ingrediënten:
hanenrug, kippenrug, knoflook, knolselderij, laurier, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Dunkler Rinderfond - Donkere runderfond

Ingrediënten:
knolselderij, laurier, prei, rode wijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met tomaten

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Bisque de crevettes

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, hollandse garnalen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, saffraan, steurgarnalen, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Bouillon van schaaldieren - zomerversie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, dragon, knoflook, krabbenkoppen, langoustinekoppen, laurier, pastis, preiwit, strandkrabbenkoppen, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Bouillon van schaaldieren - winterversie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, cognac, dragon, knoflook, krabbenkoppen, langoustinekoppen, laurier, preiwit, strandkrabbenkoppen, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
bouillon
Haal meer recepten op...