Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Gesmoorde kalfstong - lengua de vaca estofada
- Ingrediënten:
- kalfstong, knoflook, laurierblad, peper, reuzel, ui, verse tijm, witbrood, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Margriet kookboek:
Snack / diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: