Recept uit Keukendagboek 2:
Nigels chocolade-bananencake met basterdsuiker
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, boterham, brood, broodjes, cake, chutney, eend, groenten, kool, mayonaise, merg, olie, paddenstoelen, suiker, vlees en vleesresten
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, biefstuk, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, komijn, koriander, kruiden, maïzena, olie, peper, sojasaus, tijm, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: