Recept uit Het krokettenboek:
Gierstkroketten met verse kruiden - Ons kookboek, 1999
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouquet garni, brood, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, erwten, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, slagroom, specerijen, suiker, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Kooktechnieken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: