Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Knolselderij- en Kastanjesoep
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kastanje, gemalen zwarte peper, groentechips, ui, knolselderij, nootmuskaat, slagroom, volle melk en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, ei, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, lente-ui, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, selderij, sjalot, specerijen, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers: