226 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoedercayennepepereidooiereiwitgistgruyèrekaaskaneelknoflookmelkolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomspinaziesuikeruiwaterwitte peperzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Eieren in kaasdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, emmentaler, frituurvet, melk, mosterd, nootmuskaat, sla en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Gepocheerde eieren met asperges

Ingrediënten:
asperge, bloem, boter, brood, ei, melk, nootmuskaat, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde hardgekookte eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, nootmuskaat, paddestoel, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ei-hamschoteltje uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, jong belegen kaas, knoflookpoeder, melk, nootmuskaat, paneermeel, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / hartige hapjes
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Doperwtenflan

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, melk, nootmuskaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:

Texelse schapenkaaskroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurvet, melk, nootmuskaat, oude schapenkaas en paneermeel

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Kaassoesjes

Ingrediënten:
ei, eidooier, gruyère, nootmuskaat, patentbloem, roomboter en volle melk

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Bouillon met pannenkoekreepjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, eieren, heldere bouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, roomboter, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, italiaanse pomodori in blik, knoflook, lasagnavellen, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tijm, ui, varkensgehakt, wittte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Spinazie-tijmflapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knoflook, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tijm, ui, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Spoufflé van spinazie, penne en kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, koolzaadolie, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oude cheddar, penne, spinazie, ui, volle melk en zwarte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:

Gebakken mozzarellasandwiches

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovispasta, bloem, boter, broodkruimels, ei, ham, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie en witbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met rucola en drie soorten kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, griesmeel, groentebouillon, knoflook, mascarpone, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, robiola, rucola, sjalot en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni uit Piacenza

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, mascarpone, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met een vulling van eend

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, cognac, eend, ei, ham, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie en sinaasappelschil

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Haal meer recepten op...