Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, ei, eidooier, gehakt, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Ons bakboek:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van Es' Factory:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers: