Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui met room
- Ingrediënten:
- boter, room, nootmuskaat, room, ui en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, spinazie, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: