Recept uit De herenkookclub:
Spätzle met peper, boter en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- bietensap, boter, ei, eidooier, ijsblokjes, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, patentbloem en witte peper
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouquet garni, brood, citroensap, crème fraîche, ei, eiwit, gehakt, gruyère, knoflook, melk, mosterd, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peperkorrel, peterselie, room, slagroom, suiker, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence: