Bijgerecht uit Allerkerst:
Sjalottenpuree
- Ingrediënten:
- kruimige aardappel, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker en zout
- Soort:
- groente / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, spinazie, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken: