Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag: