95 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterbouillondroge witte wijneikaneelknoflookkruidnagellaurierbladmelkolieolijfoliepeterseliepreiroomtijmtomatenpureeuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spinaziesaus

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, peper, sjalot, spinazie, vetstof, zout en zure room

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Broccolignocchi

Ingrediënten:
boter, broccoli, groentebouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Schorsenerenragout

Ingrediënten:
appelazijn, boter, cayennepeper, citroenrasp, gladde peterselie, groentebouillon, nootmuskaat, roomkaas, schorseneren, sjalot, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Gegratineerde gnocchi met spruijes

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, emmenthaler, fontina, gnocchi, gouda, groentebouillon, honing, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, sinaasappel, sjalot, spruitjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Pompoenrisotto - risotto alla zucca

Ingrediënten:
arborio-rijst, boter, groentebouillon, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, pompoen, risotto, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoofde linzen met pastinaak

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine linzen, droge sherry, groentebouillon, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, peper, peterselie, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Patrijs uit de oven met knolselderpuree

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kippenbouillon, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, patrijzen, peper, prei, rode wijn, room, selderij, sjalotten, tijm, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Paprika-risotto

Ingrediënten:
groene paprika, groentebouillon, jong belegen kaas, nootmuskaat, olijfolie, rijst, rode paprika, ui, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Pasteitjes met ragout van eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, eekhoorntjesbrood, eidooier, gemalen amandelen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, roomboter, sjalot, sojasaus, water en zout

Keuken:
Frans / Nederlands
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / lunch uit Gemüse! :

Wortelterrine met peultjes-spinaziesalade

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, gelatine, groentebouillon, kervel, nootmuskaat, peper, peultjes-spinazie salade, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / paté/terrine
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Pompoenrisotto met pistachenoten

Ingrediënten:
droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pistachenoten, pompoen, risottorijst, saffraandraadjes, ui, verse marjolein, oregano, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gestoofde struisvogel - stractto di struzzo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, groentebouillon, jeneverbes, kaneelstokje, nootmuskaat, olijfolie, peper, struisvogellap, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Koken voor elke dag:

Rijstkroketten

Ingrediënten:
eieren, gemalen kaas, groentebouillon, kervel, laurier, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, rijst, rode paprika, room, ui, vetstof en zout

Soort:
rijst
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gesmolten maultaschen

Ingrediënten:
bergkaas, bieslook, bloem, citroenrasp, courgette, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, kwark, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Lasagne met drie groenten en kaas

Ingrediënten:
aardappelmeel, diepvriesdoperwtjes, doperwten, kruidenbouillonpoeder, lasagnevellen, melk, mosterd, nootmuskaat, oude goudse kaas, paneermeel, peper, ui, worteltjes en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige bulgur met saffraan

Ingrediënten:
boter, bulgur, farro, gierst, groentebouillon, hominy, kamutmeel, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige melk, quinoa, rogge, room, spelt, spinazie, tarwe, ui, volle melk en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Broccolisoep

Ingrediënten:
amandelschilfers, bieslook, broccoli, foelie, groentebouillon, melk, muskaatnoot, peper, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...