Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, ei, gehakt, groente, kaas, kaneel, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan: