Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, groente, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, room, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !: