Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Aardappel in zijn jas met garnaal en roerei
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, ei, garnalen, nootmuskaat, peper, room en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, boter, brood, ei, foelie, fruit, groentebouillon, kaneel, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruiden, melk, olijfolie, peper, room, specerijen, ui, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: