672 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloembotercitroensapeikaneelknoflookmelkolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterseliepreiroomsjalotsuikertijmuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Tonijn met specerijen

Ingrediënten:
gemberpoeder, komijnzaad, korianderpoeder, korianderzaad, nootmuskaatpoeder, olijfolie, roze peperkorrels, sojasaus, tonijn en venkelzaad

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hominygratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijstgratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, langkorrelrijst, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rijst, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische ui met room

Ingrediënten:
amandelmelk, bloem, druivenpitolie, hazelnootmelk, maïsolie, nootmuskaat, ui en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Stokvispuree - baccalà mantecato

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, nootmuskaat, peper, stokvis, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Basisrecept uit Provence:

Worstevlees basisrecept

Ingrediënten:
grof zout, mager varkensvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, piment, provençaalse kruiden, vet varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
varkensvlees / worst
Haal meer recepten op...