61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideolieauberginebasmatirijstbloemkoolcitroengrascurryeigemalen komijngemberkaneelknoflookkurkumalimoenolieolijfolierijstrode paprikasjalotsuikertaugéuiwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentecurry in kokosmelk

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, broccoli, gedroogde rode peper, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lichte sojasaus, olie, sjalot, sperziebonen, suiker en zoete aardappel

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met sperziebonen

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, sperziebonen, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Curry van aubergine en sperziebonen

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, cashewnoten, citroengras, gember, groene chilipeper, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkumapoeder, limoenen, passata, sjalot, sperziebonen, tomatensaus en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegetarisch / groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Rode curry met tahoe en sperziebonen

Ingrediënten:
champignon, kaffir-limoenblaadjes, kokosmelk, korianderblaadjes, palmsuiker, rode peper, sperziebonen, tahoe, thaise rode currypasta en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
curry / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Thaise stoofpot met ei

Ingrediënten:
arachideolie, djeroek poeroetblaadjes, ei, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, laoswortel, lente ui, rietsuiker, rode currypasta, rode paprika, sereh, sperziebonen, taugé, thaise vissaus, witte kool en zonnebloemolie

Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!

Recept uit Selamat Makan!:

Balinese salades

Ingrediënten:
citroengras, kokosmelk, komkommer, korianderblaadjes, limoen, sambal, sjalot, sperziebonen, waterspinazie en wortel

Keuken:
Balinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado Gado

Ingrediënten:
gember, kokosmelk, limoensap, olijfolie, pindakaas, sojasaus, sperziebonen, taugé, verse koriander, verse rode chilipeper en zeezout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hardgekookte eieren met rode currystoof

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, druivenpitolie, ei, kokosmelk, koriander, maïsolie, paprikapoeder, rode currypasta, sperziebonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal / Indiaas
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kokosrijst met knapprige chilitofu & pindasambal

Ingrediënten:
banaansjalotten, basmatirijst, cassia, citroengras, donkere sojasaus, kokosmelk, kruidnagels, limoensap, kaneelstokje, pindakaas, rode chilipeper, sesamolie, sperziebonen, stevige tofu, knoflook, verse koriander, water en zeezoutvlokken

Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Oma's gado gado

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroen, ei, emping, goela djawa, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, koriander, kroepoek, pinda's, sambal oelek, sjalotjes, sperziebonen, spitskool, taugé, trassi, winterwortel en zonnebloemolie

Keuken:
Indisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Thaise groentecurry met tahoe

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, champignon, chilisaus, citroengras, galangal, gember, kaffir-limoenblaadjes, kokosmelk, korianderpoeder, lente ui, rode paprika, sesamolie, shiitake, sojasaus, sperziebonen, tahoe, ui, verse koriander en verse pepers

Keuken:
Thais
Soort:
curry / groente
Een recept uit Willemijn

Recept van What's that smell:

Gado gado met homemade pindasaus

Ingrediënten:
koriander, eieren, ketjap manis, water, pinda, sperziebonen, taugé, kokosmelk, limoen, knoflook, gemberpoeder, gemalen komijn, korianderpoeder, sambal oelek, winterpeen en zout

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Thaise kippensoep van Tana Ramsay

Ingrediënten:
druivenpitolie, kipfilets, kippenbouillon, kokosmelk, lente-uitjes, limoen, mie, rode peper, sperziebonen, thaise groene currypasta, gember, verse koriander, vissaus, water en wortel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Thaise groene curry ramen

Ingrediënten:
bonen, koriander, bouillon, chili-olie, curry, gember, groene currypasta, groentebouillon, kokosmelk, kruiden, noedels, paksoi, rode saus, sperziebonen, thaise basilicum en wortels

Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet

Avondmaal uit Eet als een atleet:

Thaise kipcurry

Ingrediënten:
bosui, broccoli, kerriepoeder, ketjap manis, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, olijfolie, rode peper, sperziebonen, tomaat, wortelen en zilvervliesrijst

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sayur terung daging Sumatera

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, biefstuk, chinese kool, citroensap, gemalen komijn, kemiripasta, knoflook, kokosmelk, koriander, laoswortel, rode peper, salamblaadjes, sjalot, sperziebonen, suiker, trassi, ui, vleesbouillon en zonnebloemolie

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Exotische fruit- en groentesalade

Ingrediënten:
cherrytomaten, chinese kool, ei, garnalen, knoflook, kokosmelk, komkommer, lente-ui, lichte sojasaus, lontongrijst, mango, papaja, pindakaas, scherpe chilisaus, sperziebonen, tamarinde, taugé, verse koriander, water en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Boeddha-maaltijd recept - Food and Friends

Ingrediënten:
basmatirijst, kokosmelk, boerenkool, citroengras, sperziebonen, gedroogde chilivlokken, geelwortelpoeder, gehakt, gemberwortel, kardemompeulen, kokosolie, koriander, korianderzaad, limoen, nieuwe aardappels, pinda’s, pitten, rijstazijn, sjalot, tahoe, tamarindepasta, knoflook, kaneel, kruidnagelpoeder, venkelzaad, verse ananas, vloeibare honing, wortels, zaden en zwarte peperkorrels

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Boeddha-maaltijd

Ingrediënten:
basmatirijst, kokosmelk, boerenkool, citroengras, sperziebonen, gedroogde chilivlokken, geelwortelpoeder, gehakt, gemberwortel, kardemompeulen, kokosolie, koriander, korianderzaad, limoen, nieuwe aardappels, pinda’s, pitten, rijstazijn, sjalot, tahoe, tamarindepasta, knoflook, kaneel, kruidnagelpoeder, venkelzaad, verse ananas, vloeibare honing, wortels, zaden en zwarte peperkorrels

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten met rundvlees - sajoer kari daging sapi

Ingrediënten:
aardappel, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, daoen salam, djahé, djinten, dunne kokosmelk, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene kool, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, runderpoulet, sambal oelek, savooiekool, sereh, sperziebonen, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Rendang met sambal goreng boontjes

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, djeroek poeroetblaadjes, suiker, galangawortel, gemberwortel, kemirinoten, ketjap manis, ketoembar, kokosmelk, laos, laurierblaadjes, lombok, rawit, rode chilipeper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, salamblaadjes, spaanse peper, sperziebonen, knoflook, ui en uien

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Rendang met sambal goreng boontjes recept - Food and Friends

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, djeroek poeroetblaadjes, suiker, galangawortel, gemberwortel, kemirinoten, ketjap manis, ketoembar, kokosmelk, laos, laurierblaadjes, lombok, rawit, rode chilipeper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, salamblaadjes, spaanse peper, sperziebonen, knoflook, ui en uien

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...