26 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbasilicumbleekselderijbloembloemkoolbouillondoorregen spekgroentekaaskaneelkerriepoederknoflookkruidnagelmelkolijfoliepeperpeterselierundergehaktspecerijensperziebonensuikertomatenpureeuizoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Hutspot met bruine bonen

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillontablet, bruine bonen, kruidnagelpoeder, laurierblad, margarine, mosterd, nootmuskaat, runderlappen, tijm, ui, ui, winterwortel en worcestersaus

Soort:
stamppot
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Stamppot met droge bonen en varkenshak

Ingrediënten:
bacon, boter, droge bonen, hamschijf, kerriepoeder, kruidnagel, kruimige aardappel, laurier, nootmuskaat, olie, peper, speklapjes, ui, varkenshak, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Birnen, Bohnen und Speck - Peren, bonen en spek

Ingrediënten:
appelazijn, bonenkruid, boter, doorregen spek, groene bonen, kalfsfond, lamsbout, nootmuskaat, peper, sjalot, stoofperen, varkensfilet, varkensschouder, varkenswang, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Blote billetjes in het gras

Ingrediënten:
azijn, boter, gehaktballen, kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, peper, rookworst, vlees, witte bonen, zout en zoute snijbonen

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Biefstukjes met boontjes en blokjes krokante aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappel, aardappelzetmeel, biefstuk, boerenham, chinese kool, eidooier, fijn zeezout, fleur de sel, haricots verts, kippenbouillon, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rode port, roomboter, sperziebonen, tournedos en verse peterselie

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Lamsrack

Ingrediënten:
boter, brood, citroen, dijonmosterd, dragon, extra vierge-olijfolie, haricots verts, knoflook, lamsrack, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pistachenoten en wittewijnazijn

Soort:
vlees / feestdagen
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Gehaktschotel met sperziebonen

Ingrediënten:
boter, sperziebonen, gedroogde tijm, gemalen kaas, ui, kruimige aardappelen, melk, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rode paprika, rundergehakt en zout

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gekookte ham Porte Maillot - jambon à la Porte Maillot

Ingrediënten:
basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Filderkraut mit Fleckerln / Spitskool met deegruiten

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, fruitazijn, ganzenvet, groente, karwijzaad, knoflook, noedeldeeg, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spitskool, suikerklontjes, ui, varkensbraadsaus, varkensvet, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente

Recept van Mijn Recepten:

Bonenschotel

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillon, djahé, kaas, kruidnagel, melk, nootmuskaat, peper, rundergehakt, sperziebonen, tomatenpuree, ui en zout

Recept van Mijn Recepten:

Lasagne di mama - Mijn Recepten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gehakt, kaas, groente, italiaanse kruiden, knoflook, lasagnebladen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, suiker, tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder en water

Recept van Mijn Recepten:

Lasagne di mama

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gehakt, kaas, groente, italiaanse kruiden, knoflook, lasagnebladen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, suiker, tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder en water

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken

Ingrediënten:
anijs, augurk, azijn, beslag, bieslook, bonenkruid, brood, cake, deeg, dille, dragon, fruit, gefermenteerde melk, groenten, jam, jeneverbessen, kaneel, kardemom, karwijzaad, kerriepoeder, knoedels, komijn, komkommer, korianderzaad, kruiden, kruidnagels, laurierblad, lavas, marjolein, mayonaise, mosterdzaad, nootmuskaat, paprikapoeder, pasta, peper, peterselie, piment, rum, specerijen, strudel, suiker, tijm, vanille, vet, vlees, wei, zachte kaas, zuivel en zuring

Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Ingrediënten:
anijs, bonen, doperwten, geklaarde boter, knoflook, komijn, koriander, krieltjes, lamsbout, laurier, olijfolie extra vergine, oregano, peper, gerookt paprikapoeder, rode wijn, runderbouillon, sjalotjes, specerijen, rozemarijn, venkel, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: Aziatische tajine

Ingrediënten:
amandelen, blanke rozijnen, eieren, flespompoen, sesamzaad, groenten, kikkererwten, krulpeterselie, olijfolie, parelcouscous, peulvruchten, pompoen, ras el hanout, rode uien, specerijen, knoflook, kaneel, vlees en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe kies je een vleesvervanger?

Ingrediënten:
bloem, hamburgers, eiwit, eiwitten, granen, groente, groenten, melk, noten, peulvruchten, quorn, seitan, soja, sojabonen, specerijen, tempeh, tofu, vet, vlees, zout en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel

Haal meer recepten op...