26 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkavocadobloembloemkoolcitroencitroensapcrème fraîchekappertjeketchupknoflookknoflookmayonaiselaurierlimoenlimoensapmosterdmuntoliepaneermeelpaprikapoederpeperpeterselieslatomatenpureeuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Tonijn- en paprikatimbaaltjes niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, franse mosterd, gele peperoni, haricots verts, kappertjes, knoflook, mayonaise, olijfolie, peper, rode peperoni, tonijn in blik, uitjes, verse peterselie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Cocktaildressing

Ingrediënten:
ansjovispasta, cayennepeper, dille, kervel, mayonaise, olijfolie, peterselie, slagroom, tabasco, tomatenpuree, ui en witte wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Diner / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Uienbloem uit de oven

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, gerookt paprikapoeder, ketchup, knoflook, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, oregano, panko, peper, ras el hanout, ui, yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Fijne fazantenborstfilet

Ingrediënten:
cantharellen uit blik, cayennepeper, fazant, kastanjepuree, kruiden-slasaus, mayonaise, olie, paprikapoeder, peterselie, pistaches, room, sla, spek, ui, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Mijn bouillabaisse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, dille, jumbo garnalen, knoflook, kokkels, krab, kreeft, laurier, mayonaise, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, rode spaanse peper, rosé, stokbrood, tomaten, ui, venkel, vis en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Zalmsticks met ansjovismayonaise

Ingrediënten:
ansjovisfilets, bloem, bieslook, griekse yoghurt, ui, knoflook, korianderzaadjes, limoen, mayonaise, olie, paneermeel, rode peper en zalmfilet

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Ragout de morue - Gestoofde zoute vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, cayennepeper, extra vergine olijfolie, frituurolie, gedroogde gezouten vis, knoflook, knoflookmayonaise, laurier, nieuwe aardappels, saffraanpoeder, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Portugees / Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Vissoep met rouille

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, baguette, bleekselderij, cayennepeper, droge witte wijn, witvis, gruyerekaas, harissa, knoflook, knoflookmayonaise, krab, laurier, olijfolie, passata, peper, peterselie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, ui, venkel, visgraten en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...