54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkavocadobroodcayennepepercheddarcitroencitroensapcrème fraîchedijonmosterdeiijsbergslaketchupkipfiletknoflookolijfolieontbijtspekpeperpeterselierode uislauizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Tomaat-garnaal

Ingrediënten:
citroen, garnalen, mayonaise, mosterd, pijnboompitten, tomaat en zeekraal

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kreeftensalade - lobster salad

Ingrediënten:
citroensap, kreeft, mayonaise, mosterd, peper, selderij, sour cream, tomaat en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:

Picanha steak burger

Ingrediënten:
augurk, black angus-picanha, blauwe kaas, bold & beefy bbq-saus, briocheburgerbroodjes, gerookt ontbijtspek, grof zeezout, kinnebakspek, little gem, mayonaise, mosterd, rode ui, tomaat en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Tomatenbloemen - pomodori fioriti

Ingrediënten:
dijonmosterd, ei, groene olijven zonder pit, mayonaise, rucola, tomaat, tonijn uit blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Nori'sandwich' met gerookte zalm

Ingrediënten:
appelazijn, avocado, gerookte zalm, ijsbergsla, japanse kruiden, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, mayonaise, mosterd, nori, pandanrijst, suiker, tomaat, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / vis
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

BLT Wraps

Ingrediënten:
ijsbergsla, mayonaise, ontbijtspek, scherpe mosterd, tomaten en wrap tortilla’s

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

BLT Wraps

Ingrediënten:
ijsbergsla, mayonaise, ontbijtspek, scherpe mosterd, tomaten en wrap tortilla’s

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De ultieme vegetarische bonenburger voor mannen

Ingrediënten:
agavesiroop, bacon, bonen, brood, broodje, broodjes, burger, hamburgers, champignons, cherrytomaten, ei, eieren, eiwitten, gerookt paprikapoeder, groene asperges, hazelnoten, mais, mayonaise, mosterd, oude kaas, peterselie, rijstpapier, rode uien, rode wijnazijn, sojasaus, tomatenpuree, waterkers, zonnebloemolie, 
zout en peper en zwarte bonen

Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

PO'BOY

Ingrediënten:
bloem, cajunkruidenmix, eieren, mosterd, frituurolie, garnaal, ijsbergsla, maïsmeel, mayonaise, mierikswortel, mild paprikapoeder, sjalotje, tabasco en tomaten

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Po boy met krab - soft-shell crab po boy

Ingrediënten:
augurk, blauwe krab, creoolse mosterd, frituurolie, karnemelk, ketchup, maïsmeel, mayonaise, slablad, stokbrood, tomaat en ui

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Gevulde artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, crème fraîche, ei, garnaal, gekookte ham, mossel, kappertjes, mayonaise, mosterd, peper, tomaten en wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...