Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mosselen met mayonaise - cozze alla crema
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, mayonaise, mosselen, olijfolie, peper, tomaat en verse basilicum
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bieslook, bloem, citroen, citroensap, courgette, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, gele paprika, griekse yoghurt, halloumi, knoflook, komkommer, koriander, korte pasta, kruiden, parmezaanse kaas, peper, tomaat, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Asperges:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: