61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaubergineavocadobieslookbleekselderijbroodcayennepepereigroentehummuskipknoflookkomkommerlinzennotenolijfoliepaprikapeperpestotomaatuivleeswaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Snack of tussendoortje uit Gemüse! :

Asperge-tempura met mayonaise

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, groene asperge, groente, koolzuurhoudend mineraalwater, korianderblaadjes, limoen, mayonaise light, rijstwijn, witte asperge, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Vrolijke linzenhuzaar

Ingrediënten:
aardappel, augurk, azijn, doperwten, kurkuma, linzen, mayonaise, peper, rode ui, wortel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Aardappelsalade met groenten ensaladilla rusa

Ingrediënten:
aardappel, augurk, bladpeterselie, citroensap, dijonmosterd, erwten, gevulde groene olijven, kappertjes, mayonaise light, rode paprika, sperziebonen, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Kalfsvlees in tonijnsaus

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbil, kappertjes, knoflook, laurier, mayonaise, peper, peterselie, tonijn in olie, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey Goodness

Recept uit Smokey Goodness:

Juicy BBQburger met carlina caviar

Ingrediënten:
augurk, brisket, cayennepeper, cheddar, chipolte-tabasco, crème fraîche, gefrituurde krulpeterselie, gerookt ontbijtspek, gerookt vetspek, gerookt zout, honingzout, jalapeñopeper, kaiserbroodjes, karnemelk, knoflookpoeder, mayonaise, peppadew uit pot, rode kool, rode ui, roomkaas, tomaat, uienpoeder, witte kool, wortel en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Blinde vinken "Goede huisvrouw"

Ingrediënten:
amandelen, augurk, cognac, eidooier, marjolein, mayonaise, olie, paprikapoeder, rode paprika uit pot, rode wijn, salie, selderijknol, tijm, ui, varkensgehakt, vleesbouillon, wortel, zout, zwarte peper en zwijnenbout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Pinxto

Ingrediënten:
appel, biefstuk, biefstuk tartaar, biet, bitterbal, bladgoud, blauwe kaas, bloedworst, burrata, chioggiabiet, coquille, deventer-zwartbladbiet, draadjesvlees, dragonmayonaise, droge worst, eetbare bloemen, epoisse, friet, gamba, garnalenkroket, geitenkaas, gerookte sprot, gevriesdroogde groente, groente, halloumi, honingraat, hopscheuten, japanse radijs, kalfshersenen, kikkerbilletjes, kippenvel, kokkel, konijnennier, kwartelei, kwartelpoot, lamszadel, mossel, oerwortel, paté, regenboogsnijbiet, rode bes, serranoham, snijbiet, sprinkhanen, stevia, sushirijst, tomatenkaviaar, varentop, varkenstong en vegetarische kipstukjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / broodbeleg
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Snack of tussendoortje uit De vrolijke keuken:

Boter op zee

Ingrediënten:
aardbei, amandel, avocado, groente, honing, mayonaise, olijfolie, peper, pindakaas en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
hartige hapjes
Haal meer recepten op...