Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Doperwten met tuinkruiden
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, doperwten, dragon, kervel, munt, olijfolie, peterselie, suiker en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, gember, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept uit Spice Wise:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Spice Wise:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: