Basisrecept uit Twaalf:
Visbouillon
- Ingrediënten:
- bleekselderij, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, vis, visgraten, witte ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, cayennepeper, citroensap, couscous, droge witte wijn, eidooier, kreeft, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, saffraan, selderij, stokbrood, tomaat, ui, vis, water, witte wijn, wortel, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: