Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: