Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lamsvlees met ananas
- Ingrediënten:
- ananas, ananassap, boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, knoflook, lamspoot, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Tropisch
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, brood, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, lamsgehakt, munt, olijfolie, peper, specerijen, suiker, tomaat, ui, vlees, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: