Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Geglaceerde wortel
- Ingrediënten:
- chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Spis:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: