Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Friseesla met garnalen, zalm en ei
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, bieslook, citroensap, ei, friseesla, garnalen, gerookte zalm, munt, olijfolie en peterselie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, groene kruiden, knoflook, kruiden, mosterd, olie, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tuinkruiden, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: