17 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapcognacdroge witte wijnfondgroene paprikaknoflookkruidnagellamsvleeslaurierbladnootmuskaatolijfoliereuzelrozemarijntijmtomaattomatenpureeuivleeswaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met doperwtensaus

Ingrediënten:
doperwten, hamkluif, kruiden, kruidnagel, lamsbot, laurierblad, olijfolie, ontbeende lamsbout, peper, spinazieblad, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met ei en tomatensaus

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, citroensap, eierdooier, knoflook, lamsbout, peper, reuzel, tomatenpuree, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Lamsbout - agnello arrosto

Ingrediënten:
broodkruim, droge witte wijn, knoflook, lamsbout, olijfolie, parmezaanse kaas, verse peterselie, verse rozemarijn, vet spek, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gesmoorde lamsbout met knoflook - gigot à la cavaillonnaise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, droge witte wijn, grof zout, knoflook, lamsbout, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, tomaat, verse peterselie, vetspek en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / feestdagen
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella valenciana

Ingrediënten:
bakchorizo, erwten, gamba, garnalen, gevulde olijven, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, paprikapoeder, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, varkensfilet, verse peterselie, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Zoete lampastei - sweet lamb pie

Ingrediënten:
artisjokhart, berberisbessen, bloem, boter, citroensap, druiven, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kruidnagel, krenten, lamsbout, lamsgehakt, lamsvlees, melk, nootmuskaat, patentbloem, reuzel, verse peterselie, water, witte suiker, witte wijn, zeezout, zoete aardappel, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / pastei
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Caldereta de cordero de la pastora - Gestoofd lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, cognac, groene paprika, guindilla paprika, knoflook, lamsbout, olijfolie, peterselie, pimenton dulce, pimenton picante, tijm, ui, witte wijn, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Dragon-mosterd

Ingrediënten:
bouillon, gedroogde tijm, dragon, krulpeterselie, mosterdzaad, nootmuskaat, vlees, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper

Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Groene gehaktballen

Ingrediënten:
droge witte wijn, peterselie, gerookt ontbijtspek, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, sjalotjes, snijbiet, tijm, wilde spinazie en zout