131 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroencitroensapeiknoflookkorianderkruidenolieolijfolierijstspecerijentijmtomaatuivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bloemkool-paprikasoep

Ingrediënten:
bloemkool, cayennepeper, groene paprika, groentebouillon, kerriepoeder, peper, peterselie, room, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Bloemkool-taboulé

Ingrediënten:
bloemkool, citroensap, cress, gele paprika, honing, knoflook, komijnpoeder, komkommer, olijfolie, oranje paprika, peper, peterselie, pijnboompitten, tomaten, witte aceto balsamico en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Bloemkool in kruidenkost

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, citroen, fleur de sel, gedroogde tijm, gerookt paprikapoeder, graanmosterd, groentebouillon, kervel, peper, sambal oelek, sesamzaad, spaanse pimentsaus, sriracha, tahin, volle yoghurt en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Brunch uit NAJAT:

Zaalouk van bloemkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, citroen, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool- krokantjes

Ingrediënten:
bloemkool, kerrie, maïzena, paneermeel, paprikapoeder, peterselie, plantaardige olie, sojasaus, peper, wit sesamzaad en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Knolselderijpuree met pittige bloemkool en kwarteleitjes

Ingrediënten:
bloemkool, bruine amandelen, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroenschil, knoflook, kwarteleitjes, laurier, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, ras el hanout, selderijknol, tahinpasta, ui en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Korma curry met bloemkool, palmkool en raita

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, aardappels, tomaat in blik, kikkererwten, bloemkool, bloemkoolroosjes, curry, fenegriek, gember, tomaat, groente, water, kaneel, kardemom, kikkererwten, kokosmelk, kokosolie, komijn, koriander, kruiden, kurkuma, kwark, naan, palmkool, paprika, pasta, raita, rijst, rode chilipepers, specerijen, venkelzaad, vlees en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Traditionele Indiase curry met paneer en bloemkool

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, bloemkool, chili, curry, currypasta, garam masala, gehakt, gemalen korianderzaad, gember, groenten, water, kokos, kokosmelk, kokosolie, koriander, kruidenmengsel, kurkuma, masala, naanbrood, olie, paneer, peper, rijst, stremsel, knoflook, tomaten, uien, water, water, witte ui en zonnebloemolie

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met groenten

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, groenten, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gefrituurde groente

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, graanmelk, groente, notenmelk, olijfolie, paneermeel, peterselie, sojamelk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Stoofpot van zeeduivel en groenten

Ingrediënten:
bloem, groente, koffieroom, olijfolie, peper, tomatensaus, verse peterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische tandoori tempeh met zoetzure groenten en platbrood

Ingrediënten:
basilicum, brood, garam masala, gember, groene kruiden, groenten, honing, kaneel, kip, knoflook, kokosolie, komijn, komkommer, koriander, kruiden, kruidnagel, marinade, masala, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pasta, peterselie, platbrood, rode paprika, sesamzaad, sesamzaadjes, tandoori kruidenpasta, tempeh, tomatenpuree, verse koriander, verse peterselie, witte wijnazijn, witte wijnazijn, wortels, wraps en zwarte peper

Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomerslank met Sonja:

Lekker gezond dippen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, cherrytomaten, courgette, fritessaus light, kerriepoeder, knoflook, komkommer, magere milde yoghurt, paprika, peper, radijs, stokbrood, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Varkensterrine met verse piccalilly

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, boter, droge witte wijn, geelwortelpoeder, gelatine, haricots verts, kristalsuiker, paprika, peperkorrel, rode peper, stokbrood, tijm, ui, varkenspoot, wittewijnazijn, wortel en zoetzure augurk

Soort:
mosterd / paté/terrine
Een recept uit Anouk

Recept van My Delicious Journey:

Frisse bloemkoolsalade

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, bloemkool, fruitige olijfolie, gehakt, rode paprika, groene olijven, kappertjes, peper, rode wijnazijn en zongedroogde tomaten

Haal meer recepten op...