Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Vleessoep
- Ingrediënten:
- ei, mager rundvlees, marjolein, munt, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, saffraan, vleesbouillon, water en wijnazijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, crème fraîche, ei, fond, kaneel, knoflook, komijn, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: