Recept uit Koken voor elke dag:
Mosselen met room
- Ingrediënten:
- eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kervel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, tijm, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht van De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag: