94 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbotercitroencitroensapdijonmosterdgedroogde tomaatgroentebouillongrof zeezoutknoflookkruidenlauriermuntolijfoliepreirode uisjalotsuikertijmuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sla met peterselie

Ingrediënten:
citroensap, honing, mesclun, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselie-kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Zwezerik en groentestengels, peterselie en zeewier

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, eendenvet, honing, jeneverbessen, kalfszwezerik, kippengelei, laurierblaadjes, peper, peterselie, preistengels, rodebessenwijn, rood zeewier, tijm, water, waterkers, wittewijnazijn, wortelstengels, zeesla en zout

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Geroosterde spruitjes

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, grof zout, kabeljauwkuit, laurier, limoen, peper, rode chilipeper, spruitjes, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gebakken kalfslever

Ingrediënten:
acaciahoning, belegen boerenkaas, bladpeterselie, ciderazijn, kalfslever, olijfolie, peper, rode ui, tarwebloem, venkelzaad en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Duif met salade

Ingrediënten:
acaciahoning, bieslook, duiven, eikenbladsla, kippenbouillon, peper, peterselie, rodewijnazijn, veldsla, vetstof, vinaigrette en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kwartels met gestoofde prei

Ingrediënten:
acaciahoning, boter, citroensap, gevogelteglace, kwartels, magere room, peterselie, prei, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gegrilde hertenbiefstuk

Ingrediënten:
acaciahoning, appel, boerenkool, ciderazijn, citroen, hertenbiefstuk, kruiden, olijfolie, peper, rode ui, schorseneren en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Salade van rammenas, roodlof en appel

Ingrediënten:
appel, ciderazijn, citroensap, grof zeezout, honing, kaneelstokje, olijfolie, peterselie, rammenas, roodlof, witlof en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Meloen met gerookte kip en mozzarella

Ingrediënten:
citroensap, gerookte kipfilet, honing, limoensap, meloen, milde olijfolie, mozzarella, ogenmeloen, peper, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Bloemkoolsalade met druiven en kaas

Ingrediënten:
blauwe druiven, bloemkool, cheddar, dijonmosterd, hazelnoten, honing, peterselie, raapzaadolie, rozijnen, sherryazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Bijgerecht uit Smokey goodness:

Louisiana coleslaw

Ingrediënten:
appelciderazijn, colman's mosterdpoeder, grove mosterd, honing, mayonaise, peterselie, rode kool, rode ui, witte kool, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Past-Salat mit Artischokken / Pastasalade met artisjokken

Ingrediënten:
babyartisjok uit pot, buffelmozarella, ciabatta, citroenrasp, citroensap, gedroogde tomaten, gladde peterselie, honing, olijfolie, penne, rode ui, witte balsamicoazijn, zeezout, zwarte olijven zonder pit en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mediterrane sla

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine suiker, honing, mayonaise, olijfolie, peterselie, radicchio, rode ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Kleverige BBQ-spareribs

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, donkere sojasaus, gladde peterselie, honing, lente-ui, limoensap, mais, olijfolie, peper, rode paprika, tomatenketchup, varkenssparerib, worcestersaus en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
barbecue/grill / sous-vide / varkensvlees
Haal meer recepten op...