Recept uit La Mère Brazier:
Zure zult (presskop of hoofdkaas)
- Ingrediënten:
- augurk, boter, kruidnagel, laurier, peperkorrels, peterselie, prei, salpeter, tijm, ui, varkenskop en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- worst
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bospeen, bouquet garni, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, peper, room, specerijen, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Miss Fromage:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: