Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Wildzwijnfilet met gemengde paddestoelen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, paddestoel, margarine, peterselie, sjalot, verse tijm en wildzwijnfilet
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignon, citroen, doorregen spek, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurierblad, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van De Hippe Vegetarier: