Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Kalfsvlees in plakjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsfilet, kalfsschnitzel, peper, slagroom, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouquet garni, citroen, citroensap, dragon, ei, eidooier, eiwit, kalfsgehakt, kalfsschouder, knoflook, kruidnagel, laurier, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrel, prei, room, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: