Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Aardappel-ui-gehaktballetjes
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, ei, olijfolie, oregano, paneermeel, peper, peterselie, rode-wijnazijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, eidooier, eiwit, frituurolie, gehakt, kabeljauw, kaneel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rundergehakt, sjalot, tijm, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: