Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Rundvleesstoofpot met wortelen, uien & room
- Ingrediënten:
- allspice-bessen, laurierblad, mager rundvlees, peterselie, rode ui, schenkroom en wortel
- Keuken:
- Fins
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, brood, courgette, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: