27 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasilicumbladpeterselieboterbouilloncitroensapcourt-bouillondroge witte wijnkervelknoflookkorianderkruidenlaurierbladlente-uiolieolijfolieparmezaanse kaaspeperrisottorijstspecerijenuizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Knoflookpolenta

Ingrediënten:
aubergine, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, pomodoritomaat, suiker en kruiden

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Salade de lentilles

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, boter, bouillon, braadworst, knoflook, olijfolie, peterselie, prei, puy-linzen, rookworst, sjalot, winterpeen en witte wijn

Soort:
salade / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Draken staarten

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroen, groene asperges, groentebouillon, kaas, olijfolie, risottorijst, roomboter, sjalotjes en witte wijn

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstkoekjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
bouillon, dressing, eekhoorntjesbrood, ei, eikenbladsla, frituurolie, gemalen rijst, gerookte zalm, olijfolie, radijs, risottorijst, ui, verse bieslook, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte wijn, zout en zure room

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / frituur
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

champignonrisotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, champignonhoeden, citroensap, droge witte wijn, gedroogde paddestoelen, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, kruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met spek en tomaat

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gerookt spek, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zongedroogde tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Romige Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, eigeel, kruiden, laurierblad, olie, peper, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Gepureerde Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, kruiden, laurierblad, olie, peper, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Recept uit Culinaria Frankrijk:

Vis in ´t pannetje

Ingrediënten:
boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten

Keuken:
Frans
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Salade Francillon

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, champagne, court-bouillon, dragonazijn, mossel, olijfolie, sauternes, selderij, truffel en tuinkruiden

Soort:
salade
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Risotto met verse kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, ui, wilde rijst, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Waterzooi met rivierkreeftjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, court-bouillon, kip, peper, peterselie, prei, rivierkreeftjes, saffraan, slagroom, witlof, witte wijn, witvis en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Hartige risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, cayennepeper, Groentebouilonblokje, kerrie, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rucola, runderbouillonblokje, spinazieblaadjes, tuinkruidenbouillonblokje, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met doperwten, kruiden, mascarpone en spekjes

Ingrediënten:
arboriorijst, bieslook, bladpeterselie, doperwten, groentebouillonblokjes, kervel, koriander, lente-ui, mascarpone, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spekjes, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met doperwten, kruiden en mascarpone

Ingrediënten:
arboriorijst, bieslook, bladpeterselie, doperwten, groentebouillonblokjes, kervel, koriander, lente-ui, mascarpone, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met tuinbonen en appenzeller

Ingrediënten:
appenzeller, arboriorijst, bieslook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalotten, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kreeft à la nage

Ingrediënten:
bieslook, courgette, court-bouillon, kervel, kreeft, peper, peterselie, room, venkelknol, witte wijn en wortelen

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Winterse stoofschotel met dumplings

Ingrediënten:
aardappel, babywortels, bakpoeder, balsamicoazijn, bloem, boter, champignons, dijonmosterd, gezouten boter, groentebouillon, knoflook, limabonen uit blik, mosterdpoeder, olijfolie, ongekookte rode bieten, pastinaak, prei, sjalot, tijm, kruiden, witte wijn, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / noedels
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer 1 notitie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Groente-taartjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroensap, deeg, erwten, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, peterselie, tijm, ui, witte boon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / hartige taart / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall - Heel veel veg!

Recept uit Heel veel veg!:

Bazzofia

Ingrediënten:
artisjokken, bieslook, bladpeterselie, broccoli, citroen, courgette, groentebouillon, lente-ui, romainesla, venkel, witte wijn en 
zout en peper

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Pastinaaksoep Met Paddenstoelen En Knoflookcroutons

Ingrediënten:
basilicum, boter, cantharellen, cayennepeper, chilivlokken, groentebouillon, olijfolie, paddenstoelen, pastinaak, peterselie, slagroom, stokbrood, knoflook, tijm, citroensap, trompettes de la mort, kruiden, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...